Tervetuloa Kallioniemeen!


Kesäkoti Kallioniemi sijaitsee Katariinan saaressa Sipoossa. Kesäkoti on vain 25 kilometrin päässä Helsingistä Sipoon korven laidalla. Helppo saavutettavuus sekä luonnonläheisyys ja -rauha ovat lomailijoille syy vierailla Kallioniemessä – ja palata sinne yhä uudelleen.

Kesäkodissa on järjestettyjen leirien lisäksi juhlittu myös syntymäpäiviä, polttareita ja häitä. Siellä on järjestetty myös työhyvinvointipäiviä, kursseja ja leirikouluja. Retriiteille kesäkodin kolmen hehtaarin luonnonkaunis alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Kesäkodin toimintaa pyörittää kesäkotiyhdistys. Yhdistys edistää ja kehittää sosiaalista lomatoimintaa sekä lomia täyshoidolla tai omatoimisesti. Saaduilla tuloilla katetaan kulut ja pidetään ainutlaatuista paikkaa kunnossa myös tulevien sukupolvien tulla, kuten lomailijat ovat tulleet ja viihtyneet jo 98 vuoden ajan.

Kesäkoti toimii kesäkauden ja siirtyy talviteloille syyskuun lopussa. Ole reippaasti yhteydessä, kun haluat järjestää tilaisuutesi meidän upeassa saaressamme!