Kesäkoti Kallioniemi

SYYSKOKOUSKUTSU

Yhdistyksen syyskokous pidetään 20.10.2020 klo 18.00 Hyvinvointilomien kokoushuoneessa
Haapaniemenkatu 14, 2.krs.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Lämpimästi tervetuloa.

HALLITUS
Kesäkotiyhdistys Kallioniemi ry


Helluntaina 31.5.1925 juotiin ensimmäiset kahvit Kesäkoti Kallioniemessä. Tämän vuoden helluntaisunnuntaina siitä tulee kuluneeksi tasan 95 vuotta. Kallioniemi oli oman aikansa ihme, joka on kestänyt meidän päiviimme. Se on vanhin toiminnassa oleva kesäkoti Suomessa. Se järjestää edelleen lomia niille, joilla lomaan ei muuten ole taloudellisia mahdollisuuksia. Kallionimen voima on talkootyö.

Koronaepidemia estää nyt vuosipäivän juhlimisen. Teemme kuitenkin koko ajan korjauksia, jotka ovat välttämättömiä toiminnan jatkuvuuden kannalta. Talkoot jatkuvat pienissä ryhmissä ja pidämme huolen, että kokoontumisrajoituksia noudatetaan.

Tiedämme, että tämä maata ravistellut pandemia tulee vaikuttamaan sosiaalisten lomien tarpeen lisääntymiseen. Kallioniemen on oltava sellaisessa kunnossa, että se pystyy heti tilanteen muututtua ja myös jatkossa ottamaan lomanviettäjiä vastaan.

Onnittele Kallioniemeä antamalla sille kulttuurilahja – ole mukana talkoissa lahjoittamalla. Lahjoittaa voit helposti osoitteessa https://kulttuurilahja.fi/hanke/kallioniemi/

Kesäkoti Kallioniemi kiittää!

Kesäkotiyhdistys Kallioniemi ry

Kesäkoti Kallioniemi, Katariiinan saaressa, Sipoossa, on jo 90 vuotta tarjonnut leppeän ja rauhoittavan lomapaikan. Kesäkodin erinomainen sijainti, Helsingistä n.25 km ja kuitenkin Sipoon korven laidalla, tarjolla on sekä lepoa ja rauhaa että haluttaessa kaupungin sykettä.

Kesäkoti tarjoaa mukavat puitteet: lomat, leirit, syntymäpäivät, häät, polttarit, työhyvinvointi -päivät, kurssit, leirikoulut, retriitit. Retriiteille kesäkoti tarjoaa rauhallisen hiljentymismahdollisuuden, kolmen hehtaarin luonnonkaunis alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Kesäkoti toimii kesäkauden ja siirtyy talviteloille syyskuun lopussa.

Ryhmille annamme tarjouksen.

Kesäaikaan varauksia hoitaa Kaisa Koskinen 0505594848