Ajo-ohjeet ja yhteydet

Henkilöautolla:
Uutta Porvoontietä ajetaan Katrineholmintien risteykseen, jota pitkin on rantaan reilu kilometri. Katrineholmintien varrella, oikealla puolella, olevalla parkkipaikalla on muutama Kallioniemen kyltillä varustettu parkkipaikka. Parkkipaikalta on n. 300 metriä Kallioniemen laiturille, kyltti Kallioniemi ohjaa oikeille rappusille ja laiturille. Laiturilta on 3 minuutin venematka Kallioniemeen.

Autolla voi tulla myös Gumbostrandin satamaan, jossa on parkkipaikka. Kesällä koulun pihaa käytetään parkkipaikkana. Täältä myös Kallioniemen vene hakee, matkaan kuluu aikaa noin 10 minuuttia.

Bussilla:
Helsingin sisäisen liikenteen busseilla, n:ot 93 ja 93K, jotka lähtevät Itäkeskuksesta. 93K tulee suoraan  Karhusaareen, 93 ajaa Landboon kautta. Pois jäädään pysäkillä Kuntokallio. Kävellään eteenpäin Karhusaarentietä n. 200 m, ohi Kuntokallion viitan oikealle, kunnes tulee kyltti “Karhusaaren kauppa”, ja aivan puomin vierestä kohti kauppaa ja rantaa  (ei siis käännytä oikealle menevälle tielle, se menee asuinalueelle). Katso kaupan sijainti: http://kauppalaivachristina.websites.fi/1-fi.html  ja  venekuljetus Karhusaaresta Kallioniemeen on sovittava etukäteen. Busseja kulkee kesällä  tunnin välein.

Veneellä:
Laituriin mahtuu kaksi venettä, tarkista asia etukäteen.