Näin saavut Kallioniemeen

Bussilla Itäkeskuksesta Karhusaareen pääset Helsingin sisäisen liikenteen busseilla 831 ja 831K. Bussi 831K tulee suoraan  Karhusaareen, bussi 831 ajaa Landboon kautta. Busseja kulkee kesällä  noin tunnin välein. Jää pois Kuntokallion pysäkillä, kävele Karhusaarentietä n. 200 metriä ohi Kuntokallion viitan (oikealle), kunnes tulee kyltti “Karhusaaren kauppa”. Jatka puomin vierestä kohti kauppaa ja rantaa  (ei siis käännytä oikealle menevälle tielle, se menee asuinalueelle). Katso kaupan sijainti: http://kauppalaivachristina.websites.fi/1-fi.html

Sovi venekuljetus Karhusaaresta Kallioniemeen  etukäteen.

Henkilöautolla Gumbostrandiin tai Katrineholmintien parkkikselle Voit ajaa autolla Gumbostrandin satamaan, jossa on parkkipaikka. Kesällä myös koulun pihaa käytetään parkkipaikkana. Sovi venekuljetus Karhusaaresta Kallioniemeen  etukäteen. Venematkaan kuluu aikaa noin 10 minuuttia.

tai

Käänny Uudelta Porvoontieltä  Katrineholmintielle. Risteyksestä on rantaan reilu kilometri. Katrineholmintien varrella, noin 300 metriä ennen venerantaa oikealla puolella on parkkipaikalla. Siellä on muutama Kallioniemen kyltillä varustettu parkkipaikka. Rannassa kyltti Kallioniemi ohjaa oikeille rappusille ja laiturille. Laiturilta on 3 minuutin venematka Kallioniemeen.

Veneellä
Laituriin mahtuu kaksi venettä, tarkistathan asian etukäteen.